Değişim, bugünlerde tüm kuruluşlar için sabittir, bu da büyük olasılıkla değişiklik yönetimi stratejilerini uyguladığınız anlamına gelir. Ancak değişim süreçleriniz, çalışanlarınızın neye ihtiyacı olduğunu değerlendirmiyorsa ve insanları organizasyonel dönüşümünüzün merkezine koymuyorsa, tüm çabalarınız boşa gidebilir.

Kişisel Gelişim ve Verimlilik

“Kişisel gelişim ve verimlilik” alışkanlıklarınızı ve yaşam tarzınızı hedeflerinize çok daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak şekillerde geliştirmekle ilgilidir. Kişisel gelişim ilerlemeye, bilgiye, kendini tanımaya ve yönetime odaklanır.

Satış Ekibinizin (+ Sizin) Güçlü ve Zayıf Yönlerini Değerlendirin

İster 1 ister 100 kişilik bir ekip olun, satış ekibinizin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. Satış ekibinizin eğitim-gelişim sürecini oluşturmaya başlamadan önce, bunları baştan sona bilmeniz gerekir.

Geleceği şimdiden şekillendirelim..  

İyi bir sisteme sahip olmakla birlikte, onu sürekli olarak daha da iyileştirmeliyiz. Hızlı öğrenmek ve hızlı reaksiyon göstermek zorundayız.

Bilgiyi öğrenmek yeterli değil

Artık sadece bilgiyi öğrenmek yeterli değil; bilginin nasıl öğretildiği, içeriği ve gerçek hayatta pratiğe dökülmesi hayati önem taşımakta.

Sorunları nesnel olarak kategorize etmek kolay!

Tüm sorunların altında yatan temel neden iletişim ve empati kurma konusunda eksiklik ya da isteksizliğimiz..

Nasıl çerçevelerseniz öyle görünürsünüz!

Aynı pencereden dışarı bakan iki kişiden biri sokaktaki çamuru, diğeri gökyüzündeki yıldızları görebilir. Seçim bizlere aittir.

    Bizden Haberdar Olun!

    Bizimle ilgilendiğiniz alanı ve mail adresinizi paylaşın.

    E-Bülten aboneliği sayesinde seçtiğiniz alanda bir güncelleme olduğunda mail aracılığı ile iletişime geçebiliriz.