Örgütsel Başarıyı Artırmak için Yönetici Gelişimi

Yöneticilerden her zamankinden daha fazlasını yapmaları isteniyor. Hibrit bir iş gücünün nasıl yönetileceği, zor bir işgücü piyasasında çalışanları işe alma, elde tutma ve farklı nesiller arası iş tutumları-ihtiyaçları ile başa çıkma arasında uğraşıyoruz. Verilerin, yöneticilerin en yüksek tükenmişlik ve en düşük refah oranlarına sahip olduğunu göstermesi şaşırtıcı değil.

Örgütsel başarının üç bileşeni olan yapı, yetenek ve davranış tek başına duramaz ve birbirleriyle denge içinde olmalıdır. Bir alanın diğerlerinden orantısız bir şekilde daha güçlü hale gelmemesini sağlamak için bu unsurlardan herhangi birine odaklanırken her kademe yöneticilerin bütünsel bir bakış açısı edinmesi gerekiyor.

Yöneticiler ekiplerinin gelişimine odaklanırken, genellikle kendileri çok az geliştirme ve yatırım alıyor. Yöneticilere yatırım ihtiyacını nasıl karşılayacağınız, yöneticilerinizi ve liderlerinizi değişen iş yaşamı için donatan gelişimi nasıl tasarlayacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi arayın.

    Bizden Haberdar Olun!

    Bizimle ilgilendiğiniz alanı ve mail adresinizi paylaşın.

    E-Bülten aboneliği sayesinde seçtiğiniz alanda bir güncelleme olduğunda mail aracılığı ile iletişime geçebiliriz.